Hörrö!!!

Det sämsta hjulet på vagnen skriker mest

15 år sen sist

februari 26th, 2015

Förra veckan var jag på hemvärnsövning.
där hade vi olika momentsövningar. och när vi på fredagen höll på att bygga våran nya förläggning blir ena vaktposten påskjutna och vi börjar rycka fram mot skottplatsen. när vi kommer dit får vi i uppdrag att spåra. så första grupp börjar bege sig ut i skogen.

efter ca 100meter kommer vi till skottplasten och vi börjar följa spåren.
lite senare så stöter vi på en person liggandes i snön. jag är några meter bort men ser tjejjen som ligger där och hon är riktigt bekant..

vi delar gruppen och 3 av oss fortsätter att spåra vidare så när jag passerar den skadade som ligger i snön tittar jag en extra gång och jo.. jag känner igen personen. det är Johanna.. men vi fortsätter och efter ett hundra tal meter avbryter vi sökandet och återgår till den skadade personen.

hon har nu rest sig upp för det var kallt. och det blir några minuters väntan.

då tittar hon på mig och jag på henne.. så säger hon.. Men känner du inte igen mig?
Jo det gör jag Johanna. var så lugn..

det är alltså min Lumpar-polare sen 1999 som är figurant.. så vi hinner på ca 2 minuter snabbt uppdatera varandra hur våra 15 år har varit..

Hon sa även att hon var tvungen att fråga min gruppkamrat som la förband på henne vem det var som gick där.. så hon kunde bekräfta att det var jag som var jag..
=)

Roligt som fan att träffas där man minst anar det.

Lämna av!!

Bilder

februari 18th, 2015

Satt å kikade lite på datorn.

kollade hur många bilder min fotomapp innehöll.

Många bilder blir det.. fast än att det blivit markant många färre dom senaste åren. vilket är lite tråkigt. =)

men det är ju bara att skärpa sig!

Men kläder…..

februari 18th, 2015

tyckte jag hade en garderobsrensning för inte så länge sen.

Och nu när jag började räkna mina t-shirtar…
ja jävlar vad t-shirtar jag har.. snart hade..

när jag kommit till 30 t-shirts så hade jag inte kommit en tredjedel. när jag kommit till 50 så var jag inte vid hälften.. när jag kom till 100 så hade jag inte så många kvar att vika å räkna.

124 st t-shirts stannade räkningen på..
och när man tittade igenom alla så hittade man några som man inte använt på ett tag. Inte så konstigt när dom hamnat nederst och längst in..

så jag sollade ut ett gäng och nu är det bara 50 talet t-shirts kvar. några blev slängda och 2 plastpåsar skänker jag till motorgården i Sveg. det lära dom behöva.

men alltså . 124 st. det så man kan använda 1 -thsirt i nästan 4 månader. dvs man behöver igentligen bara tvätta sina tshirts 3 gånger om år. å då blir dom ju som nya hela tiden..

Minnet e kort

februari 3rd, 2015

Det är bra å ställa ut en dricka flaska på kylning kl 16.45 och glömma bort den när det är -20°C, för att komma ihåg den nu. (23.15)…djupfryst är ordet.

Postat med min grymma Samsung Galaxy Note 3