Ett klubbmästerskap

I söndags var det dags för det årliga klubbmästerskapet i golfklubben. 

En av få singeltävlingar som arrangeras på klubben. Denna tävlingen har spelformen slagtävling. Dvs man måste håla ut.

11.10 var det dags att pegga upp första tee. 

Tjongar iväg bollen och håla ut på en enkel 5:a. 

Hål 2 ett par 3. Hålar ut på en 6a. 

Sen händer det nåt i världen. Jordens gravititation byter riktning. Bollarna går max 24 meter fram. Dom blir sneda. Och ligger kvar efter man slagit bollen. Iaf. 17 slag senare är jag framme vid green. Hålar ut på säkra 20 slag. 

 bilden är green 1

Slår ut på hål 4. 

Kom ihåg att gravititationen fortfarande är skev i världen. 30 meter fram i skogskanten ligger bollen. Så klart. Klappar till den igen. 30 meter till.  Ska slå ett enkelt järn 7 för att hålla mig på fairway. Tjoff rätt ut i skogen. Bakom en sten. Går fram för att slå in bollen igen på banan. Rätt upp träffar mig själv. 2 plikt. Men morr. Slår igen för att lägga ut den. Tjoff mer höger in i skogen. Letar upp bollen försöker spela mig på fairway igen.. går sådär. 

Slår till bollen igen. 10 meter. Väl framme vid green så lyckas gravititationen återvända till sina normala poler och den ligger där för en 4 meters putt. Som naturligtvis inte rullar i koppen. Så 22 slag senare är jag klar med hålet. 

Japp för den som kan räkna så har jag 42slag på 2 hål. Är lite mer än dom 36 som är par på 9 hål. 

Så nej jag var inte så nöjd med dom två hålen som sabba den dagen.

Totalt första nio blev det 91 slag. Japp 91 för att gå på mitt handicap är det väl 48 som är målet. 

Mm spelar av sista nio hålen den slutar på 56. Så totalt 147 slag.  Tur höjningen för en dålig runda är 0.1 men som det kändes skulle det nog varit 6.8 eller så.. 

Ja man får svära. Fy fan vilken jävla skit piss helvets jävla skit rundjävel helvete. De e inte lätt att vara sämst för dagen. 

Fooooooore