Telefonen har pajjat

För ett tag sen skickade jag in telefon för jag sumpade den i marken och knäckte displayen.

Fick tillbaka den hel å fräsch.. najs.

Nu har den nya dispalyen lagt av. Inte ens backlighten lyser upp. Men telefon startar och tar emot aviseringar och så men akärmen är lika svart som natten kring mitt i vintern.

Men satt å klurade på hur låst man blir. Man har ju det mesta på telefonen, bankid, banken, swish å all andra onödiga appar som man använder. Men mest är det dom 3 först som man är beroeende av. Och att detta skulle ske nu precis till begynnande semester fjorde allt mindre smidigt.

Men får förhoppningsvis skick in den under måndag och så är den tillbaka under förat semesterdagen. Senast den andra får man hoppas.

Nu så ligger den i kartongen och skäms. Iväntan på en fraktsedel som jag tror komer till mig på måndag.