Året 2013 i text och nån enstaka bild

Nu har det återigen passerat ett gött år med massa tok.
det kan man lugnt säga. vad har hänt. ska man sammanfatta året med ett ord. så har jag efter hårt övervägande kommit fram till att ordet ska bli “Mycket”

för att inte försöka glömma bort nåt så gör jag väl en kortare sammanfattning med enstaka stödord.

är du redo så kör vi.

1 Januari, trött lätt bakfull, Ivanhoe, nu har året alltså börjat, fyllt år, bytt jobb, fick 2 nya jobb, Tallin, fylla, fredagspizzor i mängder, tvspelskvällar som skulle bli lugn som slutade i kalasfylla, lugna tv-spelskvällar (2 st), Sedvanlig midsommar i Köping, KFÖ, en 2a plats i Gyllene Bocken Cup (golf), Träffat Christer (kanske hårdaste mannen på länge), Några helger i Norrtälje, Bytt stötdämpare på bilen, en sjukt rolig vecka i Prag, 5, åkt tåg 2 ggr, SÖF, en tripp till Riga, Träffat massor av nya vänner både hemma och i utlandet, Varit på Europas störta dansgolv 5 våningar, fotat en hel del, ägt dansgolven, Svettats, Gjorde årets tackling på Zeter så han flög ut från hytten, en 8e plats i ExTe Masters (golf), bytt telefon operatör sen -00 om det blev till de bättre mja!, smsat, haft roliga diskutioner, mindre roliga, mycket golfande blev totalt 19 tävlingar tror jag, Lunchat på diverseställen, träffat Tyskar, Holländare, Italienare, Tjecker, Slovaker, Engelskor, Marockaner, Kongorer, Lettiskor jao troligen fler nationaliteter, hjullager högerbak bytt, ny telefon, jaktat, pimplat, badat bastu, lärt mig mycket om mycket.

men förhudligen så är det nog mycket som jag glömt bort att skriva in där som har hänt.. men det går då förlorat.. Jobbigt va!! och här får ni några bilder oxå.

Peters vanliga pissning vid spruthuset
Peters vanliga pissning vid spruthuset

Midsommar drickat
Midsommar drickat!

Sreddan gör bomben i badtunna
Sreddan gör bomben i badtunna

Resultatet
Resultatet

Tidningsutdelning min hög till vänster
Tidningsutdelning min hög till vänster.

Varmt åt Intel
Varmt åt Intel.

Teodor
Teodor

Kapten blekbuk!
Kapten Blekbuk!

Trekantsmacka
Trekantsmacka

skaplig högtryckstvätt
skaplig högtryckstvätt.

jaktkonst
Jaktkonst.

värmer drycken
Värmer drycken.

Första snön 22-okt
Första Snön 22 Oktober

nånstans i Riga
Soppan och Zeter nånstans i Riga

Nånstans i Stockholm
Soppan nånstans i Stockholm.

Ett skönt gäng Holländare
Ett sköntgäng på Holland.

Eldrör
Eldrör.

Soppan och € $
Jag och $ €

Bro i Prag
Bro i Prag

Joy och Sven Bähre på Icepub
Joy och Sven Bähre på Icepub.

så till alla som jag träffat mött och umgåts med under året hoppas jag på att ni får ett grymt 2014. och er som jag inte träffat och lärt känna. ni får en ny chans nästa år!