Japp då var den golfrundan lagd till handlingarna

Med starka 6poäng förra veckan och 10 talet bortslagna bollar kraftig vind ja vafan var väl säkert kissnödig oxå bara för att försöka hitta på nån mer lam ursäkt än att bara inse

man e inte bättre

Öppnade dock dagens runda med par på första hålet.. Bara en sån sak..
På andra hålet hookar jag ut den till vänster i vattenhindret. Vi går och letar finner den inte. Ska till och droppa en ny boll då vi finner den jag spelade på nästan på fairway.. Trästuds ut.. Jo man tackar.. 6 slag slutade det hålet på.

På tredje hålet lite till vänster.. Men spelbar. Slutar med en 7a där.

Korthålet lyckas jag bomba dit bollen på tårtan och den stannade kvar. Par även där ett faktum.

Och så rullade det på idag. Till min egna förvåning så hade jag spelat på samma boll fram till sista hålet.. Då slår jag vänster vi båda ser ungeför hur den studsar men vi hittar den inte när vi letar förbrilt..

Men så henan blev dagens score

image

Några poäng fler än förra veckan..

Kan man ha vilat sig i form?
Det tåls att tänkas på!

Postat med min grymma Samsung Galaxy Note 3