Morgonpigg myra blir lurad på dygnet

Vaknade strax före 7.30 idag och bestämde mig att kliva upp å börja montera Ikea möblerna jag inhandlade igår.

Det är väl på så vis man gör sig på bästa sidan med sina grannar.

Banka bånka skruva så blev samtliga 3 möbler klara.

Möblera om ytterst lite då jag kom på en annan möbleringslösning.

image

image

image

image

Det blev mycke svängrum så de blev najs.

Och eftersom jag klev upp så tidigt så känns det som klockan är snart midnatt. Har gått och varit så kaffesugen men inte orkat med att koka för jag ska ju strax lägga mig. Tittade på klockan och blev måttligt glad då den då visade sifäg vara kvart i åtta.. så slängde på en bryggare plötsligt som fan och nu sitter jag här med en kopp gott.

image

Men vad tvn ska få visa mig är just nu maximalt oklart.

Postat med WordPress på en IP67 klassad Samsung Galaxy S5 Neo