Dagen började fint. 

Upp strax efter 8 för att vara redo och alert. 

Iväg efter 9 för att koppla på släpet. 

Gick sådär… det hade frusit nå skit i låset. åka och inhandla nån jävla låsspray… rekomenderas att inte användas när det är -16 ute. 

Jaha!

Till järnhandel för inköp av bågfil. gick inte så bra. frustrerad svor en fin jävla ramsa om dessa förbannade jävla produkter. tillbaka på järnhandeln och kollar övriga sågblad. det hade dom inga… han frågade om jag hade en vinkelslip? nä det har jag inte men ni säljer väl sådana här. jo det gör vi men det är väl inte värt å köpa en sån för ett lås. vänta lite.. har du el där släpet står? frågade han. japp det har jag.. då fick jag låna en rondell av dom. 

Minuter senare var Abus låset en fyra delad byggsats från Ikea.med namnet “låsa” 

Tillbaka till järnhandeln och lämna rondellen. 

Messade till han jag lånat släpet.. fick som svar men duuuuuu… 

Har nu beställt en sådan här istället. 

Och så ska jag skicka med en påse och ett mindre spännband.. som man ska ha över kulhandsken för att undvika framtida fadäser. 

Så ungefär 40 minuter efter tänkt tid kunde vi börja fylla första släpet.