Då är det dags att lägga tjugosexton till handlingarna

Och starta ett nytt 2017

nyttar

Vad har skett detta 2016 då.. vi börjar lite lätt med text.

Sambo, jobbflytt, blivit pappa, golfande, tapetserande, slipande, skitande, fredagspizzor, hockeykvällar, spelkväĺlar, kaffepause, jakt.. ääh en kortare text under bilderna nedan vem orkar lista allt man gjort och inte gjort.. 

Skidjakt i ett redigt dåligt skidföre.. i jakt på fågel eller nåt annat. Men inget fick vi se. Förutom spår i snön. 

En Härjedalssköld som just nu hänger inne på ena toan i väntan på gravering samt sommar aå man kan stå ute och skruva upp den.

Slog ut en lite flisa i tanden. Som kommer att repareras under början av januari.

En ny form av blodsockermätare har jag fått. Kan läsas av med telefon och dosa. Samt börjat räkna kolhydrater för att enklare kunna justera insulin intaget.

Många spelkvällar har det blivit, roliga och sena nätter.. vinst rätt ofta.. kung.

I mitten av november gick flyttlasset efter ha köpt hus samt tapetserat om några rum förutom 2 + kök dom 2 rummen gjorde ju förra veckan. Så nu e de bara… läs bara köket kvar. Och äntligen 2 tvättmaskiner… dvs man kan tvätta dubbelt så mycket lika snabbt.. men den övre maskinen har bytt plats med den nedre.. så om nån behöver hjälp med tapetsering.. tveka inte att ringa in mig å peter.. vi e rätt skarpa på de där nu.. 

Lärt sig cykeldistriktet på byn, nu jävlar susar man fram på bakhjulet å delar ut post.

Ännu mer jakt. Dock inget i siktet då heller men vi fällde 2 älgar under första älgjaktvecken.. trots värmen som nån dag steg upp mot 24 grader.. pheeew.

Två nya gaddningar blev det iår. Boba fett syns här den andra är på Arch Enemy. 

Min egna golftävling som tillåmed fick sig en plats på vad händer i veckan skylten drog 10 spelare. Vilket var bästa nånsin. Vinnare blev Henrik Lindkvist.. grattis igen.

En mer vanlig syn på den där datorn som hanterar windows.. och för att få igång den.. ja då får man gö som alltid när det gäller just windows.. vänta. 

En snabb husvagnssemester på dagarna 1&1/2 dag blev till Haddal på minigolf turnering som gick sådär. Men vi hann även med sightseeing på en staty ute i ingenstans. 

Vinst i sponsorgolfen. Lyckades med att försvara segern från 2015.. jaaa tröjan sitter åt lite hårt.. hann ju inte dra in magen innan kortet togs.

Så i aprill kom hon.. Alissa. Spännande. Skoj. Buller å bong med vad som komma skall. I skrivande stund har tänderna snart tittat fram och hon har fullhuggning med att springa i gåstolen. Börjar bli riktigt smidig att röra sig med den. 

Hade en passdag i jaktlaget som jag fick plats i detta år. Så stod en dag och klöv ved å körde ut det till ett gäng pass.

Nää är inte sotarns barn. Så där kan man se ut efter några dagar i fäkt. Med jävligt lite sömn. Förhoppningsvis kommer det bli bättre nästa år? Det betvivlar jag. 

Många timmars spelande av det ooooootroooligt buggiga spelet Pokemongo har det blivit. Lvl 25 efter 5 månaders spel… det går rätt långsamt.

Och ett par fiskerundor hann det bli. Dessutom köpte vi årskort på ängersjö fvo.. och det utnyttjades ända in i sista dagen.. för det var ju dags för nyårsrycket..det är ingen tävling förrens första fisken dras upp.. då är det igång.. störst flest.. ja ni vet hur det blir.. 

Alltid älskad, aldrig glömd.


Så glöm inte grevinnan och betjänten som visas ikväll.

Nu har vi käkat gott och dragit i oss en massa skottar.. 

En sista innan inlägget avslutas.
Mina mål för 2017 är att klara mina mål för 2014 som jag skulle ha gjort redan 2015, då jag 2014 lovade att göra det som jag planerade 2013.

Tack och ma hörs!