Superbowl XLVIII “Ett bra anfall säljer många biljetter. Ett bättre försvar vinner titlar”

natten som var så kikade Jag, Zeter och Sreddan på Superbowl finalen.

den vart inte lika spännande som det talades om. Denver Broncos blev totalt utspelade av Seattle Seahawks.

Men vi höll oss vakna under hela matchen vi käkade pizza, Chirre, dirre, popcorn, kaffe, läsk och salami.. smaskens till sista biten och gick å la mig strax vid halv fem. gött då man va ledig på måndagen.
Lite senare så vaknar jag av att larmet på telefonen ljuder.. och jag tänker att men jag stängde ju faktiskt av larmen.

Innan jag inser att det är nån som ringer till mig. stirrar på klockan 06:47 då ringer Chiiifen och undrar om jag har möjlighet att jobba idag. Yr helt borta men svarar ändå att jag kommer..

så jag spattar upp och ordnar matlåda, frulle och åker iväg.
sen när jag kommer hem vill jag ta en gigantiskt powernap men den uteblir. åker och leverar en dator jag fixat. kockar maten och äter densamma sen är klockan 20:00 och det är dags att göra sig iordning för kvällens innebandypass.

nu är klockan 22:30 och det är dags å kvällsrasta Intel och sen en dusch för att sen somna.. sen kör vi ett likadant pass imörrn.

Över och ut med strax 2 timmars sömn !