2a plats är första förloraren

Igår spelades Sperrings midsommargolf på golfbanan i Sveg,

Började tävlingen med ett enkelt par. Och sen knackades på under ett par timmar medans solen sakta gick ner över horisonten. Några par och bogies skrevs ner på scorekortet. 

Tröttheten började visa sig mer och mer men man fick göra allt för att koncentrationen skulle vara på topp. 

Men 8 hål blev det fika, Kaffe å körv. Behövligt. Vidare mot dol sista 10 hålen. Mot seger mot äran.

På ett av hålen landar bollen nära ett träd och nere i mossan. Så det var omöjligt att slå den på vettigt sett. Så droppar å tar plikten som en man. Ställer upp och drar på en smäll, in i en björk ser bollen studsa tillbaka och träffar min bag. Klick. Plikt igen. Så med 2 plikt på ett slag plockar jag upp bollen lägger den i fickan och agerar flaggvakt på det hålet. 

Inför sista hålet så säger jag till Mikael att nu slår vi ut bollen sen lämnar vi bagen och tar med sig 2 klubbor. Med viss tveksamhet från Mikael så får jag med han på det. 

Vi slår iväg bollen. Rakt och långt så plockar med mig 2 klubbor slår in bollen på green på andra slaget och har chans på birdie om jag skulle sänkt 3 meters putten. Så beräknar in fukt i gräset anstånd och lutning kraft i slaget. När det är klart så behöver man anamma teorin i praktiken och slår iväg bollen men bollen når inte hela vägen ner ikopp. Så avslutar med en parputt som sitter. 

Sen är det dags för den långa väntan inför prisutdelning.

Under rundan så sa jag å Mikael till varandra att en top 10 placering av oss får vara godkänt. 

Så hur det gick det kan ni läsa här.

Resultatlista Sperrings Midsommargolf 2017

Eller så kanske du kommer på hur det gick bara av att läsa ovan text. 
Fooooooore