Vasaloppsfrulle helgen

Yess då var den helgen äntligen kommen.

Helgen då man på riktigt får svulla hur mycket som helst.

Åkte ut till Skarpen på Fredagskvällen och började med lite Käk, Bärka, Barre och avslutade natten med några partier Munchkin.
där jag till slut skulle stå som segrare med 2 vinster av 4 möjliga.

Barren var idag en riktigt pärs att utsätta sig för. ingen av oss klarade av att sitta där mer än nnågra minuter.. själv satt jag på nedersta sittbänken vilket inte brukar vara normalt. så idag stog inte stjärnorna rätt gentemot tidvattnet samt dom kalla Bärkorna.

På lördagen anslöt Fredde oxå och vi började väl helt sonika om som det vore fredag. med ett undantag vi spelade lite PS3 oxå. där tog vi oss en Golfrunda där var bataljen riktigt hård. både jag och Zeter låg på -10 på hål 16 och på Hål 17 spelar jag bort mig tappar 2 slag mot Zeter inför sista hålet. helt uppgiven över att ha tappat första platsen spelar jag bara igenom hålet.. då Zeter på sista hålet spelade bollen i vattnet och vips så var vi lika igen.

väl inne på green så sätter jag min parputt som är nån meter och Zeter missar sin parputt vilket då innebär att jag vinner den rundan med ett slag. !
hade han otur hade han.

vi fortsätter kvällen med käk och bärka å barre. sen sätter vi oss och spelar mer Munchkin och när kvällen närmar sig sovdags så har vi alla vunnit en varsin runda och vi kommer att få spela ett avgörande parti på söndagen.

Söndag morgon och det man har gått och väntat på i ett år.
Vasaloppsfrulle.

det som jag tilllagade samt ställde fram var Äggröra, bacon, gurka, tonfiskröra, ost, leverpastej, skagenröra, smör, lönneberga skinka, alspånrökt karré, baconost, pepparsalami, färskost, creme cheese vanlig, creme cheese vitlök, rökt kalkon, juice, kaffe, åsens mjölk, råg kakor och rostbröd.

om det smakde.. joooorå det kan du lugnt notera.

efter loppet var klart så var det dags för den avslutande rundan av Munchkin. efter några rundor så lyckades jag knipa den avgörande rundan även där . =) hade jag tur hade jag.