Ännu en helg att lägga till historien.

Tilläggas ska även att det är 4 fredagar sen jag hade en fredagspizza.

Jag och Zeter hade planerat att pimpla under helgen och lördagen fick bli den vinnande dagen.

Vi begav oss ut i skogen mot isarna för att dra dom riktigt stora fiskarna.

vi letade oss fram till Skrattaborrtjärn.. och jo nog blev vi utskrattad av fiskarna eller nåt i den stilen.

från 9:30 till 15 satt vi där och borrade hål efter hål enkelt sagt så kan man säga att vi fiskade igenom hela tjärn. från kan till kant över mitten och till kant till kant.. och på alla dessa hål som vi borrade hade vi 0 napp.. man kan säga att fiskarna var på semester eller nåt.. rätt så tråkigt var det.

vi fick iaf i oss lite grillkorv å kaffe så det får man ta till plusset på denna dagen.

kom hem och stupade i soffan efter man duschat och så. vaknade av att Zeter ringer på telefonen då är klockan nästan 20. han skulle ju kika förbi sen när vi skulle lira lite spel.. jag gör mig iordning och vi beger oss till Fredde där börjar vi med några parti Munchkin. turen som jag hade från helgen innan infann sig inte alls. det enda som gick det var dåligt..

sen när vi var klar med det städade vi av bordet och påbörjade ett parti Risk. efter många timmars spelande så vid 5:30 tiden fick vi fram en vinnare. den som var närmast sitt uppdrag vid den tiden vann kom vi fram till. Jag, Zeter och Fredde som dom enda kvar i spelandet visade sina uppdrag och närmast var jag med att erövra 18 områden med minst 2 armeer på varje land. jag hade 18 länder och saknade endast 1 soldat i ett land.

sen var det bara hem å sova nån timme innan det skulle bli dags för att ta sig an söndag på riktigt.

Tvungen att åka till Hede för att lämna en nyckel som jag glömde lämna på lördagsmorgonen när jag åkte mot Sveg. så 14 mils biltur för 1 nyckel. lätt värt de.
sen så avslutade jag söndagen i trevligt sällskap och 2 filmer eller ja.. 1 film och den andra såg jag kanske 13 minuter av; resten av filmen sov jag. =)