Med 1 minut kvar på 20e mars

Så får jag anse att min födelsedag är avslutad. Fast igentligen så är jag ju inte ett dygn gammal det är födelsetiden var nog 8:44 idag den 20e mars, så då borde den teoretiskt sätt fortgå i 8h och 45 minuter till.

då får jag till å tacka följande för gratulationerna.. dessa är ju då inte i nån kronologiskt ordning.. eller =)

Mamma, Bengt-Erik, Ingrid, Anita, Joy, Mathias Larsson, Gjerdingen, CDON.com, Patrik, Sonja, Björn S, Kristina, Mikael, Bror m familj,
Tess, Chris, Odin, Kerstin, Rune, Josefin, Micke Råstedt 2 dagar i rad, Anna S, Anna-Märta, Marre, Stefan “3 dagar efter mig” Embretsson, Sandra, Viktoria, Jessica p, Jim, Ida, Zeter, Jenny P, Helena J, Janne R, Sreddan, Susann, Magnus P, Zanna, Martin H Ja klart man bjuder på öl, Memlan, Jessica K, Mira m familj, Jimmy B, Joel, Emma, Kenneth, Christer, Björn, Mathias E, Conny, Marielle, Stella, Henrik, Pelle, Daniel N, Tepa, Joakim K, Lysa, Jonny, Hasse H, Therese, Maria, Jonas, Markus S.

Och jag säger även Grattis till Erik Lögdahl, Andre Korkeamäki, Helena Jensen å Markus Eriksson som fyller år idag kanske hann jag med att bli sist å hälsa de åt er.

Soppan numera

Länkad från www.clker.com