2 timmars väntan

Igår kväll kom en öronvärk från satan och hälsde på. Kunde inte ligga ner och sova för smärtan var enorm i kind och nacke, fick tillslut lägga mig i soffan så jag kunde sittsova och ha huvudet fritt hängandes från min gamnacke.

Så idag blev det besök på lättakuten. Men lurad på allt. Nästan 2h väntan. 2 minuter hos nån syster som tittade i örat. Konstaterade att den var sprucken trumhinna, Tog tempen. Och en sänka test. Skickade mig till ett nytt väntrum. 47 minuters väntan där. In till läkarn. 2 minuters snack med henne.

Hon tittade i örat å konstaterade att trumhinnan var spräckt. Men jag behövde inge penicilin för det där. Det kommer läka. Frågade att för ganska snart ett år sen sprack min andra trumhinna då blev det 10 dagars kur för det var öppet hål rätt in i min hjärna.

Men hon hävdade att det inte behövdes.. skulle tro att dom inte såg nåt där inne när dom tittade med deras verktyg. Därav den slutsatsen att jag inte fick nån medicin.

Å patientvgiften på 300 spänn känns värd att pröjsa för ca 4 minuters arbete.

Det är en timlön på 4500kr de. Lätt värt de