På torsdag bär det av

Upp till Östersund för att uppdatera min Passat i Dieselcare programmet.

För ca 2 veckor sen ringde det en kille från WV och snackade lite. Jag var en av dom sista i Sverige nu som inte uppdaterat bilen med den programvaran som skulle va i den. För det är ju uppenbarligen någon som hittat på att bilen släpper ut mer avgaser än den ska.. ja det gör väl alla bilar när man kör 170km/h eller?

Iallafall. Sa att jag inte gjort denna uppdatering då jag har 18 mil till närmsta WV verkstad. Och det är inget man bara kan åka till.

Då erbjuder sig killen jag pratar med att WV står för kostnaden till å från Östersund. Så han räknade stort att bilen drog 1 liter milen. För att göra det enkelt.

Så 600 spänn skulle jag få.

Ja det lät ju rimligt. Och vi bokade in en dag på semestern som jag ska dit å uppdatera. Och så skulle jag öven få en lånebil under tiden. Skäplitt de.

I torsdags damp den ner i lådan. Presentkortet alltså

Så upp på torsdag för detta. Med lite tur kanske det blir över så man kan få sig en Circle K körv å.