Överaskning eller hur fan de nu stavas

Igår lördags blev resan av. En lite båttrip på 21h . Som jag har väntat på läääänge då Emilie varit helt ovetandes om den

Åkte ner och lämnade Alissa och Bastian hos farmor och farfar, sen lurade jag med Emilie på att vi kunde dra in till Stockholm å käka lite kanske sova där och sen åka hem igen.

Planen gick som smörj. Hoppade av vid Danderyds sjukhus och tog tunnelbanan till Slussen. För sa att vi skulle käka på Texas… men när vi klivit ut ur stationen sade jag att det inte skulle bli nåt käka utan det var dags för en båttrip. Minen som då blev. ?

Så vi klev på båten och sen slulle de bli de goa timmar ombord, maten en tre rätters. Lax till förrätt och hjort till varmrätt och en chokladkaka till efterrätt med kaffe. Mycket mycket gott.

Möjligen hade hjorten behövt lite mer kärlek i mitt tycke. Men bara lite mer, Vi blev placerade bredvid ett annat par. Mats och Malin trevliga prickar. Malin var oxå gravid och skulle ha i Mars. Och Mats han drack inte varmt kaffe han heller.. så av slumpen utsatt av bord så blev det näst intill till likisar som käkade.

Klockan 12 blir det dags för buffe. Sen blir det hemfärd och AoB ska vara nere hos farmor å farfar till nästa söndag. För nästa helg är det dags för Amon Amarth och Arch Enemy på Fryshuset ?