Årets vasafrulle

Nummer 20 i ordningen skulle bli av. Men kvällen före är numera ett viktigt inslag. Denna gång hade ibgen rosa gin inhandlats men lite vin å öl.

Samt 2 nya spel skulle testas. Catan, snabbt och enkelt roligt. Sen blev det Zombie dice. Ännu snabbare spel. Ett tärningsspel. Gott vin och ost å kex…. mumma.

Kvällen avslutades runt 1 draget med 5 förluster i bagaget av fem möjliga. Jävla satans jävel. Men nog om kvällen före. Reveljen 07.45 för att man skulle pinka å starta kaffet. Sen var det dags att se starten

Kvittot visar inköpslistan på det som skulle tryckas till morgonen sånär som korvbrödena och mini pizzan.

Kl 8.30 åkte första batchen baguetter in i ugnen och den skulle smaka nåt frukansvärt fantastiskt.

Smörade, cheddar, salami,skinka,lök,tomat,paprika,salt,peppar,jalapenos,sås,tabasco. Ja dom blev så goda att jag å Peter drog en till halva, japp då var man proppmätt och paltkoma. På dessa 5 värmda baguetter gick det åt nästan 300 gram smör och 400 gram cheddar ost. Gottgottigottgott.

Sen var det ju dags för marängsvissen. Förvåningen när jag öppbade glasspaketet och ser att det är chokladkross istäklet för vanlig gräddglass vilket det stog med störst text.

Ja det är ju det man läser när man ska ha ett paket gräddglass. Men det gick ju det med å skicka på maräng, sås å grädde. Smakade najs till femte koppen kaffe. Nu var det ju 25 km kvar till målet när vi nästan ätit klart. Men det gick ju att avvara en liten powernap och se upploppet. Så välmött nästa år igen.