En vecka i Kroatien

Jepp .. då blev det dags att ta sig en tripp till solens land.

Jag och jojje påbörjade våran resa mot ett varmare land. när vi lämnade Sveg så var det 6 grader varmt och regn.. det kunde ju bara bli bättre.

Framme i Norrtan runt 19 då tog vi oss några kalla och sen la vi oss vi skulle ju upp tidigt. flyget gick 6:30 och det var väl tur att vi kom fram 1 och en halv timme innan för det var rena kaoset.

Vuxna svenska folk som inte ens kan läsa vad det står på skärmarna. står som ett gäng grisar som ska slaktas istället för att ha nån form av KÖ system. Efter att jag å Joy hade stått nästan 45 minuter för att komma fram till Bag dropen som alla som hade checkat in själva skulle till så hade vi knapert om tid att ta oss genom säkerhetskontrollen. vi köpte oss en hutlös jävla dyr wrap och läsk 132 spänn!!!!! jävlar till å skinna folket innan dom drar iväg.

iaf så när jag och Joy kommer till våran gate så är vi dom sista som boardar planet. rad 1 satt vi på dit.. det var bekvämt.

sen somnade man en snabbis och på ett vips så var det dags för landning.

vi tog ut lite kontanter och sen en bulle till hotellet.

det var ett redigt hotell. men vi var ju ljusår innan inchekningen så vi letade upp en pub som serverade oss några kalla. sen var det ju dags för lunch.. på samma restaurang som för övrigt hette KOMIN (Kom in) fy jämarns vilken god köttbit jag fick i mig.

Sen blev det till att aklimatisera sig på hotellrummet och öl. söndagen bara flöt på och det var dags för måndag och vi drog in på stan för att kika läget å dokumentera att man ändå var varit där.

käka å svettas det gjorde vi alla dagar, å en massa ölar fick vi i oss.

på måndagen så drog vi ner kvällstid på stan för att kolla läget med party. rätt lamt men vi fann en pub som vi tillbringade kvällen på.. där träffade vi några kroatamerikaner som vi umgicks med resten av den natten. vidare så anslöt det några nya zeelandere och australiensare som vi partade med. sen tisdag så låg Jojje mest bakis och jag besökte polen lite å slappade. Sen när Joy vaknat till så drog vi ett dopp i havet och några öl på det. =)

Vidare på tisdagen så gjorde vi inte så mycket mer än några öl och fotboll. Vi hade bokat bil på onsdagen för att att se oss omkring. så det var väl bäst att va någelunda nykter.

en Golf 7a 500 mil gamal blev bilen och vårat första mål var Montenegro efter 10 mil så var vi framme i Budva där käkade vi.. där var det billigt. sen shoppade vi lite lokalt vin därifrån och fortsatte sen mot Bosnien och Mostar men efter att vi suttit i bilen i lite drygt 9 timmar och endast kommit 21 mil så ansåg vi att vi skulle få köra hela dygnet för att komma fram . för man kunde inte köra snabbare än 80 på vägarna. Så vi åkte tillbaka till Dubrovnik.

på torsdagen fortsatte vi turista och åkte nån båt en sväng och kollade lite museum å city wall.
sen gjorde vi inte så mycket mer den dagen .

på fredagen så laddade vi för party nästan hela dagen och tillslut skulle det äntligen bli dags. mot partystället Revelin en stor hall med riktigt bra drag och ruggigt bra musik.
Joy som var brorsa med Avicii och han fick komma in på nån VIP avdelning där.

förövrigt så var hotellet lite fel för oss två.. jag och Joy var troligen dom enda singlarna där. och vid varje kväll till middagen så beställde alltid vi in en flarra vi och en massa öl.. övriga tog ett glas och sen gick dom å la sig.

från onsdag och framåt så visste dom som jobbade som serverings personal eller i baren vad vi ville ha när vi visade våra svettiga nunor hos dom så det var roligt.

vi snackade lite med en kille som jobbade natt och han sa att hela Dubrovnik är cuople resort och ville vi ha party så skulle vi ha åkt till Split. för där är det fullt ös jämt.

Jaha det var ju lite tokigt att vi inte åkte dit. men hela resan var suppenajs så jag kan rekomendera den som vill dra dit att åka! nära till allt. och pizzan var den bästa pizzan jag nånsin ätit!!! å då har jag käkat ett gäng!

jaja här kommer det lite bilder för du har ju ändå läst snart 800 ord så då kan det vara gött att glutta på 90 grymma bilder.