Moment 22 – covid19

Att tvätta händerna är noga sägs det.

Men om det hjälper verkar kanske inte vara sant, om man badar på ett badhus så borde det väl likställas som att tvätta händerna? 

Man duschar hela kroppen innan man hoppar i vattnet. Man simmar/flyter/plaskar runt i 30-60 minuter i klorfyllt vattenbad. Sen efter det så tvättar man sig igen. Med schampoo å dyligt. Då torde man väl vara ganska så ren?

Så om det ju är så noga att tvätta händerna varför stänger man badhuset? Renare kan man ju inte bli!

Japp lätt bitter på att man möts av en jävla lapp på den självautomatiskaöppnande dörren att dom stängt morgonsimmet för att förhindra spridning av Covid 19. Nu sitter jag hemma i mina speedos å tuggar surt på min fralla som jag tänkte äta om en timme och dricker kaffe som smakar juvligt.

Foto: Soppan Sjöborg