Imorgonbitti klockan 8.01 börjar semester 2021

Imorgon är det dags för några veckors ledighet

Vad ska göras under denna då.

först är det midsommarveckan och det är ju som vanligt med den exeptionella grenen 3 kampen som brukar vara minst 5 grenar. samtliga grenar kommer att utspela sig på nyplats då vi ska vara hos Sreddan, begränsad storlek på gräsmattan kommer gör att vi får leka lite på sidan om. men samtliga grenar är nya i kartong och reglerna finslipas in till sista dagen för att det ska kunna maxas mest med poäng och rätt lag ska komma vinna. vi kommer även vara 2 lag extra så det kommer bli maximalt med skoj.

iom att Gefle Metal blev framflyttat till nästa sommar så får man räkna bort den och räkna in en veckas golfande.

Det spelas golf, Klövsjö,Funäs,Ljusdal, Hede,Nyköping x3,Värnersborg x2,Drottningholm är planen. får se om dom 3 första kommer att hinnas med. Dom andra är spikade och klara. 6st 18 hålsrundor på 7 dagar lär komma kännas i väderknäet och tangentbordsfingrarna. men hoppas även på några bra rundor som innebär sänkningar.

Hinner ner till Jim (han skulle ha en iskall GolfåTonic redo när vi kommer) och krasha i deras soffa mellan golfrundorna. sen tillbaka till Norrtälje att hämta in större delen av flocken för vidare färd hemmåt. sen ska det hinnas med att åka till Orsa för lite husvagns semester (den ska besiktigas första dagen på semestern) och där imellan ska man hinna morrsa på Tess å Chris som ska till Lofsdalen och natura sig i fjällen lite.

utöver det så ska väl mängder med öl drinkas. och några dagar i Älvros ska försökas hinna med oxå. med denna planering så tror jag det kommer vara en kanonish fullmatad femveckors period. att vara utvilad innan man ska på jobbet det är fegt de.

fler uppdateringar efter varje event kommer jag att försöka posta ganska rätt efter dom har blivit lagd till handlingarna.

men viktigast av allt. man får inte glömma bort att bajsa. =)