5 dagar på Orsa camping

Igår blev vi Svegsbor igen efter 5 dagar i Orsa.

Det har badats i timtal, min vita tshirt börjar komma ikapp färgen på armarna. Men det är många soltimmar kvar innan det är jämt. Hann inte mer än att backa in husvagnen på platsen så slog jag i blodsockermätare så den lossnade från armen, nya kommer imorgon så det blev plötsligt som fan in till Orsa VC och kolla med dom om man kunde få ut en sticka i fingret mätare. Ja det kunde dom lösa. Så dom sista dagarna har jag stickit mig i finger. ⛑📍🖐🩸, lite ovant men det sitter i.

Det blev en sväng till Orsa björnpark. Där såg vi alla djur förutom Lo-djuret, men där var det uppför sen uppför och sen lite mer uppför å sen utför. Det var en trevlig runda.

Och vi avslutade gårdagens resa med att åka in och kolla helvetesfallet, vilket man har sagt man ska göra varje gång man passerat skylten men nu blev det slag i saken.

Foto: Soppan Sjöborg

Det var en perfekt nätt skogspromenad i rejält kuperad terräng med foppatofflorna. Eller birkenstokkarna Emilie hade på sig. Så nu blev man inchekkad där och man har sett helvetesfallet ✅. Hemma i godtid och de va dags för att försöka komma in i hemmasysslorna igen. På fredag efter Optiker är det dags igen. Hörshäjj