2 avslutande rundor för året

Jag å Peter drog i fredags ner till Nyköping för att lira 2 rundor golf med Niklas.

På lördagen blev det spel på Kiladakens GK. Efter nästan 50 dagar sen sista putten gjordes slog man till med ett bra resultat.

Peter spelade oxå riktigt bra å dundra in -12 slag.

Sen på söndagen drog vi mot Vingåkers GK för att lira den sista rundan.

Hur gick det då.

Jag spelade på handicap till sista hålet där jag lyckades knacka ner bollen i bunkern. Och sen slog jag den ur bunkern och över green. Missade 4 metersputten och handicap slaget med 3 dm. Så de var nära att lyckas spela på hcp. Så för att summera helgens tourspel så slutade jag på -4 och Peter på -1 snackar vi om nerver att man inte klarade pressen. 🤘

Men nu till säsongens viktigaste statistik. Under 26 rundor som jag och Peter har spelat tillsammans har vi fört statistik över hur många ölbollar man slagit. Och differansen mellan oss kommer kosta i öl till den andra.

Ser fram emot 11 kallsners framöver.