4 banor 72 hål och 386 slag och 4 dagar senare.

Idag har vi avslutat en 4 dagars golftour. Med utgångspunkt Nyköping.

Fredagen blev Vadstena GK besökt av oss.

Foto: Peter Rydberg

En rolig bana men satans snabba greener. Många treputtar blev det.

Och fredagen slutade på +6

Lördagen blev den en sväng på Kiladalens GK med några öl i bagen. Värmen denna dag dingade 25 grader. Här fanns det förhoppningar på grymt bra scorer och så blev det så klart inte.

En liten snok passerade fairway på 13e hålet.

Peter hade en bra dag på banan och själv slutade jag på även +6 denna dagen.

Söndagen blev det en sväng till Solbacka GK. Vi började rundan med en Solbackaburgare. Ja jävlar vad den placerade sig top 5 godaste burgarna.

Och denna var en roligt utmanande bana med bra längder på hålen. Och här dingade vi nog 29 grader och vindstilla på dagen. Å ja de va varmt.

Dagen slutade med +3 och nu börjar det kännas bra med svingande. Längre och rakt det brukar ju vara en bra början. Det enda och tråkiga var att bollen efter oss 2 gånger skickade på bollar i hälarna på oss trots att dom flertalet gånger såg att vi stod och väntade på att få slå våra bollar.

Tillochmed fick vi bollar i hälarna där det var doltkrön och man behövde vänta på plingklocka. Men dom hade väl bråttom till söndagspizzan skulle jag tro.

Och så var det dags att avsluta touren med ett besök på Strängnäs GK. Denna banan var fantastiskt rolig att spela. Flertalet krökar som behövdes hellre ett upplägg än att tjäna på med drivern från tee. Och nej den var inte bara rolig för att jag lyckades sluta på -1 idag. Då ska det tilläggas att jag hade en höjning från 19.3 till 20.4 från söndagens spel vilket nog gav mig ett extra slag.

Och så totalt 69272 steg. Kapaow på den

En mini tour till hösten är i planeringsstadiet. Vi får se vart och hur det slutar.