Fågeljakt

Idag drog jag och Peter ut på en vända fågeljakt.

Tjäder och Orre var önskan att få se i topparna på träden samt i siktet.

Foto: Christopher Sjöborg

Foto: Peter Rydberg.

Skidföret var inte att rekomendera, plusgrader i snön vilket medförde noll glid och istället krävde att man fick gå med skidorna.

Fick dra av snön på skidorna måååååånga gånger. svetten trängde igenom kläderna. skaplig fuktig på ryggen gjorde vi upp eld och grillade Ost och Bacon korv… var det gott… ja så inni jävlarns, och kaffe så klart.

Fick vi nån fågel.. nä dom fick vara kvar i skogen. vi tar dom nästa gång.. då vädret får vara mer minusgrader cirka kallare än -5 och vindstilla vilket det inte var när vi kom på höjderna. vi såg dock älgspår rätt färska, men iom obefintligt glid så valde vi att inte spåra dom.