En snabb DHL upplevelse

Skrev ju tidigare att min mätare jag fick i onsdags pajjade på kvällen. 

Ringde Abbott supporten för produkten på torsdag 12.56 och pratade med dom samt svarade på alla deras frågor hej och hå. 

Killen jag pratar med säger att dom skickar en ny mätare till mig det kommer ta 5-7 dagar innan den kommer. 11 minuter och 2 sekunder senare avslutar jag sanmtalet. och tänkter inte mer på det. 

På fredagen 12.28 ringer en Jetpack till mig och säger jag har ett paket att ta emot. han var precis nära mig så jag får paketet 12.30 jag skriver på och lägger det i rutan, var ju nästan klar innan lunch så jag gör klart och rullar till hem för att äta. 

Ser då att paketet är från Abbott care. dvs dom jag jag pratade med för mindre än 24 timmar sen, och paketet som skulle komma 5-7 dagar senare som kommit till mig … förvirrande snabbt, oçh hel var försändelsen oxå. 

Ny sensor applicerad och aktiverad. yaaay ho. inte illa det inte.

En positiv upplevelse av DHL kan man säga.