Men snacka i nattmössan

Nollkoll journalistik.

Först har vi det här. Publicerat 14/6-2018 på sveg.se

Inom en månad.. så har vi det här från Härjedalens Kommun Publicerat 11/7-2018

Analys:

Varför skriver man en artikel som första länken är och sen inom en månad så har hela badplatsen fått sig ett ansiktslyft.

Klick bait eller bara Nollkoll Journalistik.. kan ju oxå vara okunskap från Kommunens sida. Högra handen vet inte vad vänstra handen gör. För många hudar i ledet helt enkelt. För man tycker väl att inom en månad så bör ansvarig väl veta vad som pågår inom dennes ansvarsområde. Vem styr igentligen.

Slutsats: Visst det är bra att kommunen ser till att det finns möjlighet att kunna bada centralt. Men när artikeln publicerades på Sveg.se så var det stora trumman. Inom en månad så är det återställt. Det är ju inte någons pengar.. det är ju bara en siffra på ett papper.