Nu blir jag fan riktigt irriterad

Hur fan i jävlar kan man skriva på förpackningen.

Hög kötthalt!.. det är väl fan filén.. det lär väl vara 100% kött i en filé eller har jag fel? För filé är väl det finaste kött stycke som sitter på ett djur.

Det där låter mer som ett förvirrande till kunderna sälj skit. Så folk med mindre utvecklad inteligens känner sig bra när man betalar för sånt där.

Ja å så har väl den där fågeln fått picka i sig 5 hönsfoder utspridda på en yta stor som 8 fotbollsplaner för det har ju fått springa fått oxå. För att ha de där hälsosamma gröna nyckelhålet på påsen med.

För det var väl från kyckling filén kom.. men det tyckte jag inte framgick så bra. För den var ju kalas oxå, antar att det bortrivna på påsen står vår finaste.

Ja varför har du köpt den där kycklingen då. Och förmodligen betalat mer? Kanske blir en fråga som poppar upp i huve.

Jag vill ju självklart ha den finaste kalas kyckling med hög kötthalt om jag själv får välja. Se ironin. Eller så handlar jag det som ligger närmast i frysen. Sen om den sprungit 15 mil innan den slaktas för att få nåt emblem på påsen eller vad nu kan göra att den blir dyrare. Det skiter jag i.

Finns det nåt kriterie när det blir hög kötthalt eller räcker det med att 51% av produkten är kött.. då är det ju hög

Jävla trams.