Båttrippen

På sveriges nationaldag åkte Sverige bästa mot Finland.
Soppan, Joystick, Izual, Zeter, Sreddan, Jimmen, Matte å Mackan om det skulle bli fest..

Sååååå klart.

på resan till Finland blev det en sen natt tror jag kom isäng skedande med Zeter runt 4. kl fem var det upp å skrik spy asmycket sen vaknade vi alla runt 8. sen full rulle på gatorna i Finland ett besök på strinkan sen till Lorentsos som peter läste det i SMSet.. men det stor Leonardos.. lätt å finna den pizzerian. men det gjorde vi.
sen hannn vi med öl på Stockmanns. och sen var det nästan time up så vi fick snabba oss till båten.

där blev det spa. ångbastu å 3st bubbelpoler samt bärka. å sen efter det käk och sen party då man tillåmed fann discot på båten.. på våning 13.. hissarna tog oss bara till våning 12. =/

men det skulle bli mååånga finska rövhål å bärka innan kvällen skulle vara över. kom i säng strax efter 6 på söndag morgonen och då hade jag å sreddan suttit å partat med en Nigerian. kung de.. sen upp vid 9 för att sätta sig på bussen mot Gävle för vidare transport hem till Sveg.

på Max i Gävle blev 1 Steak n Backon meny. stor dricka Chilli Chees och stor strips och en extra Cheese n Bacon burgare.. hungrig.. nå så innihelvete.
Hemma i Sveg strax efter 18 hoppade jag i duschen och sen la jag mig i soffan å slog på Tvn. hann se 2 minuter sen nästa gång jag tittade på klockan var den 22. gött mos.

Dagen idag har gått i ultrapid. =)

påt igen till helgen.