Dåså, då var Get Away Rock 2014 helgen över.


Tre scener fullproppade med delikatesser som Skitarg,Imber,Arch Enemy,Volbeat,Opeth,Sonic Syndicate,Slayer,Gorgoroth,Skidrow,Powerwolf,Dimmu Borgir,Watain

Fyra band skippade mej å zeter att kika på. (Edguy,Freedom call,Mustach och Marduk) Men istället så kikade vi på Napalm death.. Så av dessa ovan nämda band så blir det Imber, Arch Enemy, Napalm death, skidrow,power wolf och skitarg
som var dom bästa banden enligt min extrema kunnighet inom ämnet

Övriga band var helt okej bortsett från Opeth.. dom var som Yngwe Malmsten när han uppträdde 2012… inget betyg från mig på dessa herrar.

Mycke öl sprit och käk. Tre langos med extra allt på, tre oxfilerullar med extra bea, viltkebab, hamburgare och revbensspjäll, ägg å bacon frulle, kaffe å till sist fann jag Gyros kebab… synd jag hittade den på söndag morgon.
Då både jag och Zeter blåste 0.00‰ klockan 10.30 på morgonen.

Bilder från spelningarna

Större bilder