Goodwill

I början av sommaren beställde jag ett par nya bandmerch shorts.

eller ja i början av juli enligt orderbekräftelsen. men väntade å väntande på att få en ett kollinummer att det var skickat. men med min tur så dök det inte upp nåt. så jag kontaktade webbshoppen men fick inget svar. rätt som det var en dag så kom det ett svar att shortsen är skickade. här är kollinr med Fedex å hej å hå.. ja men wiiihooo äntligen. följde Fedex trackingen efter några dagar och det stod att hemleverans den 18 Aug. men yess göttmos sen kom den 18e Augusti men tro inte att det kom något paket. mailade shoppen igen med google translated svengelska typ. fick inget svar åter igen.

efter 5 e mailet fortfarande inget svar. då gick jag via paypal kontaktformulär för att kräva tillbaka pengarna. via dom fanns en helt annan mailadress man kunde maila på, så jag skapade ett ärende via paypal för att kunna få tillbaka mina 47 euro jag lagt ut för shortsen. då kom svar från dom att jag skulle vänta till 21 september innan jag kunde eskalera ärendet. japp det gör jag. efter några dagar så trillade det in ett mail från en italienska som bad om ursäkt att jag inte fått svar tidigare då deras system var på underhåll. men att hon såg att mitt kolli var hämtat hos dom och att det måste vara på fedex nånstans. dom skulle undersöka och återkomma.

jag väntade några dagar till och glömde bort. 20 september kom ett autogenerarat mail från paypal om att ärendet stänger om inget händer. så jag mailar Laura igen och frågar om sista updaten. hon svarar att fedex har hittat igen mitt paket det låg på ett fedex kontor i Milan, men att dom skulle returnera det till dom och hon skulle skicka det till mig så fort det kommit till dom.

jaja tänker jag..

22 september kommer det ett mail om att hon har skickat shortsen samt lagt i nån goodwill.

swish swosh snabbt satan så låg paket på arlanda och swosh var det i ånge för att få välja leveransdag och sätt. väljer hemleverans fredag 24 september. och igår hade jag det. Absolut hade hon skickat med goodwill…. Jag blev rätt glad =)

Beställde shortsen med vitt tryck. Hon skickade med ett par till. Värde 39.99 euro. Samt att hon skickade med

2 stycken svinsnygga patches. Så jahopp nu blir det till å sy igen. (Just denna modellen hittade jag inte på deras webshop, men det fanns andra patches å dom ligger på 14.99euro styck.)

Det får man väl kalla för goodwill

Ja det blev ju bra tillslut men andra gången jag beställer från dom, andra gången det strular på samma sätt

Får ta ett stort övervägande nästa gång jag ska lägga en beställning. 🤘