Happelybörthdäj till mig

Swosh så var man 45 då.

Dagen var en ledig sådan. En sväng och lämpa av vintergrejjer till Älvros. Sen blev det några glas skumpa, ett par öl, tacos, smörgåstårta, päron tårta och ett sånt där HV kval spel på tvn. Matchen i skrivande stund blev det lika på 2 i tredje och nu väntar sudden perioder. Överraskande så dök far upp igår en blixt visit och han åker hem imöra.

En önskan om att få kort till man fyllde år gick ut veckan innan. Och hoppet att minst 4 kort skulle dyka upp.

Fin sång från Daniel

En samtal från Tepa.

Mamsen ringde oxå.

Sean som tyckte han kvalificerade sig efter en Deadpool kommentar ”a for effort”
Tess m familj
Anna J som även återlämnade en lånad skiva sen några dagar
Direktörn
Tack för kortet. Okänd (men jag tror Jennyt)
Tack Lukas. Men vem Lukas?
Tack the Nordbäcks
Sreddan och Greggan
Mor och far
Tack Mattias

Och övriga grattisar.

Linda L, Nina M L, Mikael R, Mark S, John R, Eldbjörg K, Maria E, Mauritz N, Mikaela O, Börje W,  Kenth B I, Anette G, Pia J m familj, Camilla O, Anneli T, Hasse H, Daniel A, Susanne D, Gabriella J, Marre K, Lars Näs, Helena J, Linda S, Christer P, Björre m Familj, Jojje, Peter R, Anton H, Patrik L, Linnea E, Sara S, Johan E, Lennart S, Cecke D, Ingemar L, Kristina A, Moa S, Stella S, Sandra N, Anita L

Klockan 22.37 så ser det ut som jag prickat av samtliga som på nåt sett engagerat sig med ett grattis eller så.

Kommer du efter det så. Tack _[ditt namn]_

Presenter då?

Jo det fick jag. Tack alla för dessa!

Så alltså 12 kort. Jag trodde ju på färre. Så de va roligt.  Det blir väl fler till nästa år. Sen ska det tilläggas att jag håller dörren öppen för att det kan ju trilla in fler kort på fredag då det är utdelningsdag då med.

Och som vanligt. Grattis till Helena,Erik,Markus,Anna och numera Monica

Och Hv71 tog sin tredje borta seger för säsongen. Yaaay