Rattsurfare?

I fredags var jag upp till Östersunds sjukhus på kontroll. Startade min resa 5.30 från Sveg. Resan gick bra poddarna avlöste varandra och swosh så var man i Östersund. Sicksackade höger i Fyrvallarondellen och skulle glida bakgatorna ner mot sjukan. I ett rödljus så smäller det till bilen innan jag hinner förstå vad som hände tittar jag i backspegeln och ja där står en bil i mig. Fortsätter köra vidare till nästa avstagsväg och pekar med fingret att bilen som kört på mig ska hänga efter.

Efter några viftningar så får jag ett medgivande av föraren bakom mig. Istället för att stanna efter vägen och orsaka mer stop.

Vi svänger av och så bra så fanns det en parkeringsplats i anslutning till vägen. Hon följer efter och vi stannar.

Vi kliver ur och vi granskar båda min kofångare och ser att det inte är några skador på den även kromlisten hade klarat sig. Vi kommer båda överens om att det inte är nåt fel. Hon ber återigen om ursäkt och vi knogar varandra. Sen lämnar vi platsen

Bilarna på bilden har inget med inlägget att göra. Foto: Soppan Sjöborg

Jag skulle tro att föraren i andra bilen rattsurfade vid tillfället då det ”gick” så sakta och missade att det blivit rött. Men såg det inte så det är bara vad jag tror.