Rolig och ny funktion hittade mej

Testar en ny funktion på telefonen som hittade idag punkt det är ju så att man kan prata med telefonen så skriver den det man säger att det ska bli intressant att se hur mycket snö det kan bli när man pratar med telefonen vad man säger punkt hittills så verkar funka helt okej den har ju det man säger helt okej och verkar kontext allt som det ska vara så här långt kan jag bara sita blir det två stavfel av telefonen när jag har pratat norra minuter och nu när inte engagerar fina ord uttal som blir det liter flir stl 18 c men jag ska vänta testa detta när man sitter i bilen och se hur det går att skriva sms med att prata med telefonen istället för att hitta på när man skriver detta måste du bli grymt mycket bättre säkrare allt det är inte ni kommit på att se hur man får till man ny rad punkter och kommatecken med mera mankan att göra olika stycken av error du kan prata i meningar i luddigt uttal sats fram back down bra funktion.

Postat med min grymma Samsung Galaxy Note 3