Hörrö!!!

Det sämsta hjulet på vagnen skriker mest

Med 1 minut kvar på 20e mars

mars 20th, 2014

Så får jag anse att min födelsedag är avslutad. Fast igentligen så är jag ju inte ett dygn gammal det är födelsetiden var nog 8:44 idag den 20e mars, så då borde den teoretiskt sätt fortgå i 8h och 45 minuter till.

då får jag till å tacka följande för gratulationerna.. dessa är ju då inte i nån kronologiskt ordning.. eller =)

Mamma, Bengt-Erik, Ingrid, Anita, Joy, Mathias Larsson, Gjerdingen, CDON.com, Patrik, Sonja, Björn S, Kristina, Mikael, Bror m familj,
Tess, Chris, Odin, Kerstin, Rune, Josefin, Micke Råstedt 2 dagar i rad, Anna S, Anna-Märta, Marre, Stefan ”3 dagar efter mig” Embretsson, Sandra, Viktoria, Jessica p, Jim, Ida, Zeter, Jenny P, Helena J, Janne R, Sreddan, Susann, Magnus P, Zanna, Martin H Ja klart man bjuder på öl, Memlan, Jessica K, Mira m familj, Jimmy B, Joel, Emma, Kenneth, Christer, Björn, Mathias E, Conny, Marielle, Stella, Henrik, Pelle, Daniel N, Tepa, Joakim K, Lysa, Jonny, Hasse H, Therese, Maria, Jonas, Markus S.

Och jag säger även Grattis till Erik Lögdahl, Andre Korkeamäki, Helena Jensen å Markus Eriksson som fyller år idag kanske hann jag med att bli sist å hälsa de åt er.

Soppan numera

Länkad från www.clker.com

Mitt egna Kinnarps Arena

mars 20th, 2014

Fick en liten present av Tess idag på min födelsedag. 

image

En riktigt najs liten box föreställande publiken samt rinken i Kinnarps Arena. 

image

Lägg även märke till nummren som hänger i taket på arenan.. 

De e detaljer de..

Den hänger numera direkt innanför dörren. 

Tackar så mycket för den. 

Postat med min grymma Samsung Galaxy Note 3

Ytterligare en pimpeltur

mars 15th, 2014

Idag drog jag,  Zeter å Didde ut på isarna för att dra stor fisk. 

Störst av alla drog Didde. Själv lyckades jag fånga 5 rödingar å 2 abborrar. 

image

Mina fem till vänster, Diddes dom 2 största till höger om spöet å Zeter 3 minsta. 

Min största vägde 673gram.
Diddes var större…

Blåsig dag men va gör det när de nappar. 

Postat med min grymma Samsung Galaxy Note 3

Ännu en helg att lägga till historien.

mars 10th, 2014

Tilläggas ska även att det är 4 fredagar sen jag hade en fredagspizza.

Jag och Zeter hade planerat att pimpla under helgen och lördagen fick bli den vinnande dagen.

Vi begav oss ut i skogen mot isarna för att dra dom riktigt stora fiskarna.

vi letade oss fram till Skrattaborrtjärn.. och jo nog blev vi utskrattad av fiskarna eller nåt i den stilen.

från 9:30 till 15 satt vi där och borrade hål efter hål enkelt sagt så kan man säga att vi fiskade igenom hela tjärn. från kan till kant över mitten och till kant till kant.. och på alla dessa hål som vi borrade hade vi 0 napp.. man kan säga att fiskarna var på semester eller nåt.. rätt så tråkigt var det.

vi fick iaf i oss lite grillkorv å kaffe så det får man ta till plusset på denna dagen.

kom hem och stupade i soffan efter man duschat och så. vaknade av att Zeter ringer på telefonen då är klockan nästan 20. han skulle ju kika förbi sen när vi skulle lira lite spel.. jag gör mig iordning och vi beger oss till Fredde där börjar vi med några parti Munchkin. turen som jag hade från helgen innan infann sig inte alls. det enda som gick det var dåligt..

sen när vi var klar med det städade vi av bordet och påbörjade ett parti Risk. efter många timmars spelande så vid 5:30 tiden fick vi fram en vinnare. den som var närmast sitt uppdrag vid den tiden vann kom vi fram till. Jag, Zeter och Fredde som dom enda kvar i spelandet visade sina uppdrag och närmast var jag med att erövra 18 områden med minst 2 armeer på varje land. jag hade 18 länder och saknade endast 1 soldat i ett land.

sen var det bara hem å sova nån timme innan det skulle bli dags för att ta sig an söndag på riktigt.

Tvungen att åka till Hede för att lämna en nyckel som jag glömde lämna på lördagsmorgonen när jag åkte mot Sveg. så 14 mils biltur för 1 nyckel. lätt värt de.
sen så avslutade jag söndagen i trevligt sällskap och 2 filmer eller ja.. 1 film och den andra såg jag kanske 13 minuter av; resten av filmen sov jag. =)

Spräkt ögonbryn

mars 9th, 2014

Idag fick jag mig en smäll på ögonbrynet.  Blodvite uppstod och tystnaden av alla andra runt om kring som blev efter att smällen delades ut inne på statoil…..

Så hade det kunna gått till,  men så var det inte.. 
Låg å busade med Intel i soffan och jag flyttade mitt huvud åt ett håll, Intel åt samma duns..  vi fortsatte busa och sen såg jag armen blev lite röd.. 
Kollade sen i handen som då butt färg från vit till röd.
In på toan å kika i spegeln..  hela pannan var röd för man hade smetat it allt.
Torkade rent och det där lilla knappt 1cm långa kan blöda så mycket är lite fantastikt.  😀

image

Inga djur skadades under buset.. 

Postat med min grymma Samsung Galaxy Note 3

Vasaloppsfrulle helgen

mars 2nd, 2014

Yess då var den helgen äntligen kommen.

Helgen då man på riktigt får svulla hur mycket som helst.

Åkte ut till Skarpen på Fredagskvällen och började med lite Käk, Bärka, Barre och avslutade natten med några partier Munchkin.
där jag till slut skulle stå som segrare med 2 vinster av 4 möjliga.

Barren var idag en riktigt pärs att utsätta sig för. ingen av oss klarade av att sitta där mer än nnågra minuter.. själv satt jag på nedersta sittbänken vilket inte brukar vara normalt. så idag stog inte stjärnorna rätt gentemot tidvattnet samt dom kalla Bärkorna.

På lördagen anslöt Fredde oxå och vi började väl helt sonika om som det vore fredag. med ett undantag vi spelade lite PS3 oxå. där tog vi oss en Golfrunda där var bataljen riktigt hård. både jag och Zeter låg på -10 på hål 16 och på Hål 17 spelar jag bort mig tappar 2 slag mot Zeter inför sista hålet. helt uppgiven över att ha tappat första platsen spelar jag bara igenom hålet.. då Zeter på sista hålet spelade bollen i vattnet och vips så var vi lika igen.

väl inne på green så sätter jag min parputt som är nån meter och Zeter missar sin parputt vilket då innebär att jag vinner den rundan med ett slag. !
hade han otur hade han.

vi fortsätter kvällen med käk och bärka å barre. sen sätter vi oss och spelar mer Munchkin och när kvällen närmar sig sovdags så har vi alla vunnit en varsin runda och vi kommer att få spela ett avgörande parti på söndagen.

Söndag morgon och det man har gått och väntat på i ett år.
Vasaloppsfrulle.

det som jag tilllagade samt ställde fram var Äggröra, bacon, gurka, tonfiskröra, ost, leverpastej, skagenröra, smör, lönneberga skinka, alspånrökt karré, baconost, pepparsalami, färskost, creme cheese vanlig, creme cheese vitlök, rökt kalkon, juice, kaffe, åsens mjölk, råg kakor och rostbröd.

om det smakde.. joooorå det kan du lugnt notera.

efter loppet var klart så var det dags för den avslutande rundan av Munchkin. efter några rundor så lyckades jag knipa den avgörande rundan även där . =) hade jag tur hade jag.